naslovna

O nama

Poduzeće je izraslo je iz 25-ogodišnjeg privatnog obrtničkog poduzetništva vezanog uz transport i automobilsku industriju. Osnovano je 1990. godine, korištenjem kapitala i iskustava od ranije.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Kovinska 4, gdje je smješteno i centralno skladište.

zagreb

Poduzeće je srednje veliko i osim u Zagrebu posluje putem poslovnica u svim većim gradovima, što omogućava brzu i efikasnu distribuciju robe, te povezanost sa kupcima.

Osnovna djelatnost kojom se poduzeće bavi je zastupstvo i prodaja rezervnih dijelova za teretni i osobni program vozila, prodaja servisne opreme, te ručnih i električnih alata. Svojim asortimanom opskrbljuje kupce vezane uz autoindustriju, brodogradnju, tračna vozila, te strojnu obradu metala. Našu kvalitetu potvrđuje 3.000 zadovoljnih kupaca diljem Republike Hrvatske.

Tržište nabave i prodaje obuhvaća teritorij cijele RH, te susjedne zemlje (Slovenija, Makedonija, Austrija, BIH). Tržište rezervnih dijelova za teretni program u RH obuhvaća cjelokupan vozni park (kao potražnju) i trgovce rezervnih dijelova (kao ponudu).

2 

Temeljni poslovni izazovi sa kojima se poduzeće susreće su: animiranje novih kupaca, te zadržavanje postojećih uz širenje na tržištu.

VIZIJA: "Osigurati veću ekonomičnost i dugoročnu stabilnost poslovanja, te razvojnu perspektivu poduzeća. Biti tržišni lider u segmentu prodaje rezervnih dijelova teretnog programa u RH."

MISIJA: "Razvojem organizacije, usluga i programa biti ispred konkurencije. Produbljivanje odnosa sa postojećim partnerima kao i stjecanje povjerenja novih, te zadovoljenje potreba kupaca, ponuditi kupcima širok asortiman rezervnih dijelova po visokoj kvaliteti i prihvatljivim cijenama kako bi se osjećali sigurno u svojim vozilima."

STRATEGIJA: "Dugoročno pozicioniranje naše tvrtke kao vodeće u sektorima našeg poslovanja stalnim praćenjem prodajnog asortimana, poboljšanjem poslovnih procesa, uz istodobno uvažavanje tržišnih okolnosti, te usklađivanjem poslovanja sa međunarodnim normama kvalitete."

Misija, vizija i ciljevi poduzeća Trgometal d.o.o. orijentirani su na daljnji razvoj poslovanja i nastavak širenja na domaćem i regionalnom tržištu, kako bi ostali vodeća regionalna tvrtka.

VRIJEDNOSTI: čestitost, timski rad, iskrenost, zalaganje, suradnja, kvaliteta, očuvanje okoliša

  • popusti cijena
  • Akcije